søndag, oktober 31, 2004

Er jenter så mye "eldre" enn gutter? eller bare mer selvgode?

Jeg lurer litt på hvorfor det er helt greit at en 18-år gammel jente blir sammen med en som er 24 år gammel, atlså 6 år eldre, mens det er på grensen til ekkelt og rart hvis en jente på 18 år blir i sammen med en gutt som er 17, eller i aller verste fall 16.

Greit nok at gutter modnes litt senere enn jenter, men ser vi ikke litt vel stort på oss selv nå? Er det et svar på undertrykkingen vi har hatt som jenter i mange år, et symbol på vår likestilling, eller skal jeg si overstilling ovenfor gutter som gjør at vi tror vi er 6 år bedre enn dem.

Jeg lurer litt på hva gutter syns om den saken? Føler dere dere ikke at det er litt nedverdigende at dere må finne dere yngre jenter?

2 kommentarer:

Siren sa...

Hei =) Nå fant æg bloggen din og!! Å æg likte du!! He læst en del av postane dine å synst d va møøøje bra =) du he nok fått dæg en nye faste læser nå!! Snakkes på bussen en dag ;)

Anonym sa...

Heyzann =) Vett d e litt lenge siå du posta denne her tingen her..Men eg e heilt enige me deg! Eg syns d e rart at ikje jente "kan" ver samen me gutta så e et år elle to mindre ennn seg...D e lixom normalt at gutten e eldre..Men når me e voksne, så e me jo ferdi utvikla..så då e d litt merkeligt syns eg, at gutten , elle mannen då, allti e eldre enn damå..Men eg vett om unntag, å d syns eg e bra! =P Koz deg videre! D e kjekt å lesa innleggå dine